/ Allmänt /

It's where I belong

Jag använder inte bloggen längre, så jag tror inte någon läser, så jag kände för att skriva av mig.
 
Många människor bor utomlands, och tycker att det är fantastiskt, precis som jag. Men det här är något annat. Det känns som att jag är född i fel land. Hela sverige och ''Sverigemallen'' passar inte in på mig. Jag vet inte ens om man kan vara född i fel land, men det är den känslan jag har. Det känns som jag inte passar in.
 
Jag har alla mina fantastiska vänner och min fantastiska familj, men den här känslan tar över. Jag sitter, varenda dag, och kollar på bilder och videosar på Sydney, och det gör så jävla ont i hjärtat. Inte för att jag blir ledsen. Utan för att jag inte är där. Jag vet inte om jag kommer känna såhär hela mitt liv, men just nu känns det så. Och hur jobbigt det än är att lämna allt igen, så är det de jag måste göra. Det känns som att jag lever, men inte lever. Jag går runt med ständig ångest och längtar. Jag pratar inte om det, för det känns töntigt, att må dåligt över en sån här sak. Men jag har aldrig känt mig så lost i hela mitt liv.
 
Jag kanske ändrar uppfattning efter jag kommer tillbaka till australien, kanske 2 veckor eller 20 år. Men just nu behöver jag göra det här.
 
Jag fantiserar om den dagen jag kommer landa i Sydney igen. Och jag får fjärilen i hela magen.
 
Det är där jag hör hemma