/ Allmänt /

And she likes everyone

Hej från andra sidan jorden.
 
Utnyttjar wifiet på Gusto med mina roomies. Vi har inte lyckats få något wi-fi till vårat hus än vilket e väldigt frustrerande. 
 
Jag älskar vårat hus. Det känns så bra. Så lyxigt att inte bo i lägenhet och ha världens största kök och vår altan. I lördags hade vi i flyttningsfest, det var väldigt kul men väldigt oklart. Idag ska vi laga middag tillsammans och sen gå till beach road. Jobbar gör jag också. Men typ 3 dagar i veckan vilket är för lite men känns ändå bra för hatar att jobba. Dock är jag arg på mitt jobb för förra veckan va det några som inte betala för sin mat när jag jobbade och så tycker dom jag ska betala för det man ba ok??? Blir fett arg. Vägrar fan att betala. Det är så jävla fel. Om jag måste betala tänker jag sluta haha. Mina pengar är det inte överflöd av just nu alltså.
 
Det är annorlunda att bo i Bondi. Det är nice att bo så nära stranden, speciellt på sommaren, men om jag ska vara ärlig så saknar jag alla skyskrapor och allt kaos inne i stan. Känns inte som jag bor i storstad längre, även om jag kommer till centrum på 20 min. Bondi e jättemysigt verkligen, och kul att bo här som omväxling. Men jag saknar lite att bo i stan. Så jag tror det blir perfekt att bo i Bondi i tre månader. Är verkligen en storstadsmänniska.
 
Saknaden efter alla er där hemma börjar komma mer och mer. Det kom upp extra mycket nu när Katrin och Emma åkte härifrån också. Tror jag inser det mer för varje dag hur mycket jag faktiskt saknar alla där hemma. Och hur mycket jag märker att jag förtränger det.