/

25e januari

Heeej allt e superbra här nere!!

Jag och jessica har haft nudel och vin vecka den här veckan så har gått upp 10 kg men spenderat typ 10 kr om dagen så det e det värt. Har gjort oss mer hemmastadda i lägenheten och är kär i den, för bra för att vara sant typ. 

I fredags skulle jag gå på date med en kille jag träffa när vi va ute några dagar tidigare haha, han skulle visa mig alla "turistgrejer", han bor i sydney så tänkte att det skulle va bra att ha någon som hittar i sydney haha. Men jag fick istället komma och provjobba på ett café så blev ingen date haha. Men iaf så fick jag jobbet men tackade nej av flera anledningar, vill inte börja jobba nu ändå haha. På kvällen kom våra roommates hem från surfcamp så dom kom till.oss.och vi blev fulla på goon. (4,5 liter för 80kr), sen gick vi ut och drack ännu mera såklart.

Igår så vakna alla upp bakis och våra roommates kom och flyttade in. Efter det gick vi till.dominos och köpte varsin pizza för 40 kr och satte oss i en park och hade det så trevligt. Sen gick vi och köpte vin och började dricka igen, senare kom några andra svenskar så då hade vi förfest med typ 15 pers och det var jäkligt kul! Sen gick vi till en klubb som låg i darling harbour och fan va fint det var. Dansade hela kvällen och hade as kul. Sen gick vi förbi donken och hem, sprang runt och kastade Fiskpinnar i lägenheten och skrattade i en timme. 

Imorse trodde jag att jag skulle dö för var så bakis men överlevde. Ligger just nu vid en pool i en park och svettas. Ikväll ska va ha taconight och imorgon är det australia day! Det är en big deal här så vi ska först dricka champagne och äta brunch i lägenheten! Sen ska vi kolla på.någon parad och fyrverkerier och sen förmodligen till ett beach party. 

Sydney är perfektion, allt e så himla fint och det är så rent och bara så jävla fint. Skulle inte ha ngt emot att bo här hela mitt liv. Men då måste nån komma hit med en bäddis och falukorv.