/ Allmänt /

My home away from home

Åh Sydney. Äntligen är jag tillbaka. När jag kom in till centrum så började jag le för mig själv och blev typ varm i kroppen. Jag känner mig SÅ hemma här. 

Jag, Jessica och Katrin har fått en fin lägenhet. Jag e nöjd. Den är fin. Ska bli så kul att bo vi alla tillsammans igen. 

Min gamla chef ringde mig samma dag som jag kom hem. Han har blivit anställd av ett stort företag som heter whizz som vill ha hans hjälp. Han har blivit chef över en avdelning på företaget och ska marknadsföra det här företaget. Han fick välja en person att hjälpa honom med det här och han ringde mig. Blir så glad. Så han och jag ska typ "styra" den avdelningen. Känns sjukt. Om jag är duktig kan jag bli sponsrad och få stanna här i flera år. Är så nervös inför torsdag, men också spänd. Kontoret är med en fet balkong med utsikt över sydneys skyline och alla som jobbar där verkar trevliga. Hoppas jag är duktig och jag gillar det. Det får vi se. Jobbar även på olika event som man ansöker till så blir man anställd för bara en dag så får man välja vilka event man vill göra och så. Det e nice att kunna jobba när man vill och om man vill ha extra pengar heh

Okej. Jag tror jag vill stanna i Australien. Jag hade nog glömt hur mycket jag faktiskt älskar att bo här, och blev påmind nu när jag kom tillbaka. Jag ska kanske fixa ett andra års visum och stanna men jag vet inte. Jag saknar alla hemma, men jag vill stanna. Får panikattack om jag tänker på att lämna Sydney om några månader. Fyfan vad jag hatar beslutsångest!!!