/ Allmänt /

Tell me that you need me

Nu har min älskade syster åkt hem och älskade Jessica kommit hit. Det är helt sjukt va bra jag och natta har haft det och var så hemskt att säga hejdå igen. Va typ deprimerad efter hon åkte haha. Men så jäkla kul att Jessica e här nu!!!!

Vi ska vara här i Kuta i 1 vecka sen Gili 1 vecka och sen ska vi förmodligen åka till Kuala Lumpur (malasyias huvudstad) eller Singapore innan vi har de sista 10 dagarna i Bali. Har varit sjuk med typ 39 graders feber senaste dagarna vilket har sugit, sovit typ 19h i sträck men nu mår jag bättre. Mitt finger gör ont även, skulle inte förvåna mig om jag måste amputera det typ. 

Har lite ångest vad jag vill göra när jag kommer tbx till Aus och vart jag vill bo men de löser sig alltid. Vill bo där både Emma, Jessica och Katrin bor så blir lite svårt men aja. 

Har det så bra på Bali och vill aldrig mer jobba. För övrigt så är det hemskt att sakna folk. Jag saknar alla hemma så mycket så måste typ förtränga att dom finns haha. 

Nu ska vi fixa oss och sen sätta oss vid poolen och börja dricka inför kvällen. 

Btw! Skygarden som finns här i Kuta är helt sjuk. 4 våningar och under 4 timmar får man äta och dricka hur mycket man vill för 60kr. Så jävla sjukt. Fattar inte hur dom tjänar pengar. ÄLSKAR de.
Puss