/

29e mars

Hallååå. Hur kan det vara söndag igen, tiden går så extremt snabbt. Denna vecka skulle jag va ledig 2 dagar men blev bara 1 dag som vanligt haha. Veckan har iaf varit fett bra. I måndags jobba jag och skulle va ledig på tisdagen så då ville vi självklart göra ngt på måndagskvällen. Emma (hon som flyttat in i lägenheten), katrin, jessica och jag va lediga på tisdagen så vi bestämde oss för att gå ut. Vi bjöd hem kanske 15 pers och gick sen ut på sidebar. Va en kille som stalka emma hela kvällen och va helt retard. På tisdagen tog vi det lugnt för det spöregna hela dagen. Åt världens godaste "middag" som bestod av chips och guacamole och gräddfil haha. 

Resten av veckan har jag jobbat vilket har gått väldigt bra, tycker det kommer suga att lämna jobbet.. I fredagskväll så hade vi fest med typ 30 pers och hade så jävla kuuuul. Va egentligen meningen att jag skulle vara ledig på lördagen men behövde jobba så jag följde aldrig med ut för vi stanna i vår lägenhet till typ halv 2. Igår jobbade jag som sagt, med världens finaste view på operahuset och harbour bridge, så brutalt jävla fint. På kvällen kollade jag och Emma på greys anatomy hela kvällen! Idag jobbar jag också, min sista dag vilket faktiskt suger. Men ska bli så jävla nice att åka iväg!!! Kommer absolut komma tbx till sydney i vilket fall. Min chef sa även att direkt när jag kommer tillbaka så ska jag säga till för då får jag tillbaka mitt jobb på en gång!! Så jävla nice att veta att jag har ett jobb som jag kan få tbx. Så om vi bestämmer oss för att inte göra farmwork eller vad som helst så kan jag bara åka tillbaka. Min chef sa att dom kommer sakna mig och att jag e väldigt duktig och att han e ledsen att jag ej ska jobba hos dom mer <33333333

Ikväll måste jag fixa det sista innan jag flyttar ut ur min fina lägenhet som vi haft så jävla kul i dom senaste 2,5 månaderna, kommer sakna det som fan. Hatar förändringar egentligen haha.

En annan grej är att jag saknar alla er där hemma typ 10 gånger mer än när jag var i USA. Hatar att ha så många i Sverige som man egentligen vill träffa varje dag, röv. 

Aja, hejdå Sydney kommer sakna dig, jag kommer tillbaka dock!!! 

Kan aldrig släppa hur fint det är här